ŠOK teorija: ON je ubio Bambijevu mamu?! (VIDEO)

Autor:

Volt Dizni voli da "povezuje" svoje animirane filmove i reciklira scene... kako nam je onda ovo promaklo

Rimejk Diznijevog crtaća "Lepotica i Zver" zaokupio je svetsku javnost - činjenica da lepa Ema Votson glumi Belu, da je La Fu gej, samo su neki od razloga zbog kojeg se neprestano piše o filmu.

Upravo zbog činjenice da je stari Diznijev crtać ponovo dospeo u žižu javnosti, pojedini fanovi su primetili nešto što nisu pre...

Primetili su jelena u šumi na početku crtaća, a potom jelena na zidu kafane u koju ide Gaston... onaj što maltretira La Fua, voli Belu i smešta njenom ocu kako bi ga poslao u ludnicu, ranjava Zver... LOVAC Gaston!

Izvor: YouTube

Dakle, teorija je da je Gaston kriv što je Bambi rastao bez mame, a mi ridali i zauvek zapamtili jednu od najtužnijih scena u crtaćima ikada.

Pogledajte, ako smete...

Izvor: YouTube

U crtanom "Bambi" lovac se ne vidi, ali jelen koji stoji u šumi blizu sela u kojem žive Bela i Gaston, odnosno zamka strašne Zveri "podseća" na nju. Da se ne lažemo, na koliko načina biste mogli da nacrtate jelena, ali znajući da kompanija Dizni voli da "pozajmljuje" iz svojih crtaća ili unosi detalje jednih u druge, ovo zvuči moguće.

Da li se slažete? Da li je Gaston ubio Bambijevu mamu?

Tagovi:
Sve vesti