WoT maraton - lako do premijum tenka

Autor:

World of Tanks organizuje maraton, čija je glavna nagrada T25 Pilot Number 1 premijum tenk osmog tira.

WoT maraton - lako do premijum tenka Foto: Promo/Wargaming

World of Tanks, popularna online video igra, organizuje maraton misiju u narednom periodu. Od 12. do 27. marta ćete moći da rešavate dnevne misije, za koje ćete dobijati tokene. Potrebno vam je 13 da bi otključali glavnu nagradu, a imate 15 dana. Svaki dan će misija biti drugačija i prva je već poznata, treba pobediti u 5 bitaka i biti u prvih 10 igrača u vašem timu po osnovnom iskustvu.

Glavna nagrada je novi američki premium srednji tenk osmoga tira T25 Pilot Number 1 sa garažnim prostorom. Postoji i mogućnost kupovine tokena ako propustite misije.

T25 Pilot Number 1 je standardan amerčki srednjak, u nivou sa T26 Pershing i M46 Patton KR tenkovima sa topom od 90 milimetara, probojnosti standardne granate od 192 milimetra i štetom od 240 HP. Ima odličnu depresiju topa, solidnu kupolu, i dobre karakterisitke topa. Oklop trupa mu je slab i brzina mu nije nešto za pohvalu, što ga balansira. Sve u svemu tipičan Amerikanac osmog tira.

WoT – novo ažuriranje, novi tenkovi

Pored tenka, nagrade će biti i lične rezerve. Ako je suditi po prvoj misiji, pošto druge ne znamo, ovo ne bi trebalo biti pretežak maraton za koji se dobija solidan tenk.

Da li vi igrate WoT? Hoćete li učestvovati u maratonu?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitteri Instagram mreži.

Sve vesti