Evo kakvo je stanje na putevima

Autor:

Na putevima u Srbiji saobraćaj je umeren, a u pojedinim delovima zemlje kolovozi su mokri, što zahteva dodatnu opreznost za volanom, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

0
A- A A+

Pored oblačnosti, magla ovog jutra dodatno smanjuje vidljivost na području Crnog Vrha i Kopaonika, sumaglice ima na teritoriji Požege i Vranja, a česte temperaturne razlike uslovljavaju i odrone zemlje i kamena, najviše pored stenskih useka i klisura, navodi AMSS.

Danas će se izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na autoputu E-75, na mostu Gazela, u smeru Beograd-Niš, u periodu od 22 do 5 sati, a u toku izvođenja radova za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane krajnja leva i srednja saobraćajna traka.

U ponedeljak, 13. marta izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, kod Begaljičkog brda, u oba smera. Radovi će se izvoditi u periodu od 7 do 17 časova, dok će za saobraćaj naizmenično biti zatvarane krajnja leva i srednja saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Izvor: YouTube

Sve vesti