"Delfini" ponovo na okupu

Autor:

Vaterpolisti Srbije u Beogradu su odradili prvi trening uoči meča Svetske lige protiv Nemačke. Selektor Savić danas saopštava 13 igrača koji će nastupati u Zrenjaninu

0
A- A A+
bazen, vaterpolo, bazen na Banjici, Banjica, Partizan Foto: MN Press

Najbolji vaterpolisti Srbije sa nestrpljenjem očekuju duel protiv Nemačke u petom kolu Svetske lige u Zrenjaninu, u utorak.

Selektor Dejan Savić okupio je tim u nedelju u Beogradu. Pre rada održao je sastanak sa igračima i predočio im plan i program rada do finalnog turnira Svetske lige.

Takvih sastanaka će biti i dalje, ali glavno je da se skoro sve zna kada su u pitanju pripreme i takmičenja olimpijskih prvaka.

"Delfini" su potom odradili trening na bazenu Zavoda za sport u Košutnjaku, na kojem je Vladimir Pavlović, stručnjak zadužen za fizičku pripremu u vodi, više od 30 minuta izdavao komande.

Opravdano su izostali Ubović, Ranđelović i Mandić, koji su imale obaveze u finalu Kupa Italije igrajući za Brešu i Pro Reko.

"Danas ćemo odraditi dva treninga. Videćemo u kakvom smo zdravstvenom stanju i onda ću odrediti 13 igrača za duel sa Nemačkom",  poručio je selektor Savić.

Pored 11 igrača osvajača olimpijskog zlata Savić je pozvao braću Rašović, Ubovića i centra Partizana Lazića.

"Obaveza je uvek ista. Jesmo favoriti i želimo da se Zrenjanincima ponovo predstavimo u lepom svetlu", rekao je Nikola Jakšić.

Sve vesti