Pravi kraj "Zgodne žene" - srećan malo sutra!

Autor:

Svi znate romantičnu priču o Edvardu i Vivijen, znate li kako je film zapravo trebalo da se završi?

1
A- A A+

Edvard je uspešni biznismen koji na poslovnom putu unajmljuje prostitutku, usput je obasipa novcem, zaljubljuje se u nju, a onda ga ludo zavoli i ostavi sve za sobom...

Da, ali u desetoj ispravci scenarija!

Ranije smo imali prilike da otkrijemo da Edvard i Vivijen, koje su u filmu iz devedesetih igrali Ričard Gir i Džulija Roberts, nisu toliko fini i slatki:

U originalnom scenariju pod nazivom "3000", koliko je Vivijan "koštala" Edvarda, bogari biznismen se na kraju vraća svojoj devojci u Njujork, a VIvijan na ulicu, i to nakon što je Edvard bacio njen celokupni honorar u kanal. Inače, u ovoj verziji, Edvard uopšte nije bio frajer kakvog smo videli i zavoleli - bio je alkoholičar koji je morao da prestane da pije zbog ciroze jetre, a omiljena filmska prostitutka je bila ovisnica o drogama.

Sada je na jednom filmskom susretu u Njujorku bivši direktor Dizni studija Džerfri Kacenberg otkrio da u originalnom scenariju Vivijen umire na kraju filma.

"Ne mogu da objasnim koliko smo pričali o kraju filma. Kao scenario, 'Zgodna žena' je škakljiva priča zabranjena za mlađe od 18 godina - kurva na Holivudskom Bulevaru. Inače, prva verzija je bila veoma mračna - Vivijen na kraju umire jer se predozirala. Bilo je teško ubediti ljude da taj scenario postane film koji će napraviti kompanija Volta Diznija. Ne možete to 'proturiti' kao bajku i priču za princeze. Niko to nije mogao da zamisli. Zato su napravljene izmene i ostalo je istorija".

Ova istorija:

Izvor: YouTube

Sve vesti