Odroni prave probleme

Povoljnije vremenske prilike i prestanak padavina doneće bolje uslove za vožnju za razliku od prethodnog dana, saopštio je AMSS, navodeći da su kolovozi još uvek mestimično vlažni.

0
A- A A+

Opasnost od odrona je i dalje velika na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure.

Kako se navodi u saopštenju, danas će se od 9 do 17 časova izvoditi radovi na održavanju ITS opreme u na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), u tunelu Straževica, obilaznica oko Beograda.

Radovi neće uticati na odvijanje saobraćaja i odvijaće se van saobraćajnih traka, uz postavljenu adekvatnu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Saobraćaj na isključenju sa autoputa na ulazu u Paraćin u smeru od Niša, obustavljen je jutros za kamione, jer se preko jedne saobraćajne trake preprečio šleper, saopštilo je preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se u saopštenju navodi, putnička vozila nesmetano saobraćaju tom deonicom autoputa.

Iz preduzeća Putevi Srbije najavili su da će o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu blagovremeno obavestiti javnost.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Izvor: Stanje na putevima

Povezano

Sve vesti