On se skida za Beograđanke! (FOTO, VIDEO)

A vodi i drugare - zgodni plesač koji će 21. marta nastupiti u Beogradu otkriva nam sve o svom životnom stilu!

10
A- A A+

Amerikanac Džoi Penja bio je maneken pre nego što se upustio u Chippendales vode, i to "krivicom" svog agenta! Zgodni mladić iz tradicionalne meksičko-italijanske porodice nije, u početku, bio zagrejan za tu ideju.

Sometimes you wish you could change the past

A post shared by Joey Peña (@iwasalsothere) on

"Agent koji me je tada zastupao je pogledao moje slike i rekao – ti ćeš biti 'Čip'. Ja sam rekao – bogami, neću. Ali uspeo je da me ubedi, popili smo piće, otišli da pogledamo šou, i ja sam odlučio da želim da budem deo te priče."

Sometimes we do the news #Chippendales @chippendales

A post shared by Joey Peña (@iwasalsothere) on

Šta ti je bila najveća motivacija?

"Evropa! Rekli su mi da ćemo u okviru turneje obilaziti Evropu i prihvatio sam. Prošlo je skoro četiri godine, i nisam se pokajao, uživam u svom poslu."

Šta je najbolji deo Chippendales iskustva? Kako se razlikuje od manekenstva kojim si se bavio?

"Oba posla imaju svoje prednosti, svoje bonuse. Kao član ove trupe, mogu da putujem i obilazim razna zanimljiva mesta, ali mogu i da učestvujem u zaista neverovatnoj predstavi, i uživam u interakciji sa publikom."

Da li vas prate predrasude?

"Da, naravno, toga uvek ima. Po mom dosadašnjem iskustvu, ljudi pogrešno misle najpre da smo striptizeri, a onda da smo svi do jednog homoseksualci."

Columbus Ohio tonight!! @chippendales #chippendales

A post shared by Joey Peña (@iwasalsothere) on

Ako niste pogledali šou, da, momci se skidaju, ali ovo nije muški striptiz. U pitanju je pažljivo osmišljeni scenski spektakl, sa plesačima, koreografijom, scenariom...

Prošle godine smo vas gledali u Beogradu, jesi li stigao da malo obiđeš grad i uživaš u provodu?

"Jesam, inače imam prijatelje iz Srbije, odveli su nas u jedan kul klub i zaista smo se sjajno proveli. Nosim lepe uspomene iz Beograda, Srbija mi se baš dopala i jedva čekam da se vratim."

Jesu te naučili neku psovku na srpskom?

"Nisu, pokušali su da me nauče kako se kaže 'ti si lepa'."

Često putujete i obilazite razna mesta, da li si primetio da publika negde reaguje mnogo drugačije, da ne kažem "ekstremno"?

"Pa, svaka publika reaguje drugačije, ali postoje neke stvari koje su, izgleda, univerzalne kada postoji mnogo žena na jednom mestu (smeh). Iznenadile su me reakcije u zemljama koje smatramo zatvorenijim ili naklonjenijim tradiciji, kao što je Koreja, ili 'hladnijim', kao što je Norveška. Ali uvek na početku šoua žene sede, mirne su, skoro stidljive, došle su sa drugaricama, možda ih je blam da podivljaju… Ali u roku od sat vremena, potpuno se oslobode i mogu da uživaju u nastupu."

Chippendales šou se širom sveta najavljuje kao "ultimativno žensko veče", šta to podrazumeva?

MONDO TV: Srpkinje "lude" za frajerima!

"Za mene, mislim da je to prilika za pravi ženski provod. Okupiš drugarice, izađete na piće, produžite na šou, i možete potpuno da se opustite. Dakle, nebitno je da li si umorna, imaš neke probleme u privatnom životu, da li si se posvađala sa dečkom ili ti je teško, ta pozitivna energija će te 'podići' i 'nahraniti' i bićeš kao nova. Ta energija je dvosmerna, jer i nama kao zabavljačima mnogo znači da vidimo kako se devojke razvedravaju i uživaju."

A šta je onda "ultimativni" muški provod, za tebe?

"Mi mnogo putujemo, i često nas izvode u klubove, tako da moja ideja provoda verovatno nije ono što biste očekivali, nije impresivno (smeh). Neka lepa večera, dobro meso, i onda pivce i bilijar sa ortacima."

Puppies!!!!! #chippendales

A post shared by Joey Peña (@iwasalsothere) on

Chippendales momci su izuzetno zgodni…

"Hvala!"

...pretpostavljam da vežbate non-stop, šta bi izdvojio kao najvažniju vežbu ukoliko neko hoće da izgleda super?

"Za oba pola mogu da preporučim čučnjeve. Često se misli da samo muškarci vole da vide lepo oblikovanu guzu, ali zapravo i žene gledaju kakvu zadnjicu ima muškarac. Dakle, vežba broj jedan za sve – čučnjevi!"

Dragonflys @chippendales @chaunwilliams @jeffreegee

A post shared by Joey Peña (@iwasalsothere) on

Prošle godine smo videli da vas devojke gađaju plišanim medvedićima, pa i brushalterima, leteli su papirići… Da li nekada dolete neke neobične stvari na binu?

"Nadobijali smo se brojeva telefona na papirićima, igračaka, veša… Meni je sve to zabavno, jer devojke koje to bace zapravo nemaju nikakav 'plan akcije'. Eto, bacila si mi broj telefona, a nemaš pojma šta ćeš dalje (smeh). Jednom su mi doletele ženske gaćice na binu, uzeo sam ih u ruku i pogledao pravo u devojku koja ih je bacila. Samo što je nisam pitao – izvini, jesu li ovo tvoje gaćice? A ona se zbunila i pocrvenela. Dakle, doleće svašta, ali sve je to deo šoua."

Finale pose!

A post shared by Joey Peña (@iwasalsothere) on

Koji je tvoj omiljeni deo predstave?

"Zezaju me ostali momci često, ali zaista najviše volim samo finale. Tada uzbuđenje dostiže vrhunac, i kažu da se na meni bukvalno vidi kako postajem sve energičniji. Volim i deo sa kostimom kauboja."

Ako želite da vidite to finale i taj kostim kauboja, Chippendales momci nastupaju u Beogradu 21. marta u Domu sindikata.

NEW YORK CITY!!!!!

A post shared by Joey Peña (@iwasalsothere) on

Tagovi:
Sve vesti