Ako volite uvrnute igre, imamo pravu stvar za vas

Autor:

Pathologic je psihološka horor igra koja izlazi krajem godine. Isprobajte Marble Nest, samostalni demo koji vas uvodi u ovu igru.

Ako volite uvrnute igre, imamo pravu stvar za vas Foto: Promo/Ice-Pick Lodge

Pathologic je ruska horor igra koja je originalno izašla 2005. godine i koja je bila hvaljena zbog sjajne atmosfere, uvrnute priče i jedinstvenog koncepta, ali i kritikovana zbog poprilično zastarele grafike i veoma lošeg prevoda na engleski.

Stravičan video horor igre Petak 13. (Samo za 18+)

Ice-Pick Lodge, studio zaslužan za originalnu igru, je septembra 2014. godine pokrenuo Kickstarter kampanju za pravljenje rimejka ove igre, i kampanja je prošla odlično, sakupivši čak 333 hiljade dolara, te nakon nekoliko godina rada na njoj, možemo očekivati ovu uvrnutu igru na jesen ove godine.

Od danas je, međutim, dostupan besplatni demo Marble Nest, koji se originalno pojavio krajem prošle godine, ali dostupan samo za ljude koji su finansijski podržali igru. Demo je urađen tako da mu je priča nezavisna od glavne igre, a koja služi da igrača upozna sa uvrnutim svetom igre i njegovim jezivim stanovnicima prenosi Play!Zine.

Demo možete skinuti OVDE a više o samoj igri saznajte na zvaničnom sajtu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Sve vesti