mts vas poziva da zajedno slavimo kulturu!

Autor:

#KulturnaSreda za sve ljubitelje umetnosti

mts vas poziva da zajedno slavimo kulturu! Foto: mts

Kako bi kroz savremene kanale komunikacije na inovativni način podržao kulturu i njene vrednosti, mts je uveo poseban dan na svom Facebook profilu - Kulturna sreda.

Svake srede, mts će kroz objave podsećati na činjenice i zanimljivosti koje se vezuju za najznačajnija ostvarenja istaknutih ličnosti, za institucije i projekte iz oblasti kulture.

Pratioci mts Facebook profila imaće i dodatnu priliku da osvoje razne nagrade, poput karata za pozorišne predstave, koncerte, muzeje i druge manifestacije, ali i dela mladih umetnika iz Srbije.

Tako će već tokom prve Kulturne srede, 15. marta, pratiocima koji pošalju tačan odgovor na pitanje, mts pokloniti karte za predstavu "Kumovi" Dušana Kovačevića u Zvezdara teatru.

Predstava koja kroz duhovite dijaloge predstavlja "tragediju svakodnevne komedije" osvojila je do sada nagrade i žirija i publike, a karte se u okviru Kulturne srede dele za njeno izvođenje u nedelju, 19. marta.

Pored predstavljanja najistaknutijih institucija i pojedinaca koji su ostvarili nemerljiv doprinos oblasti kulture u našoj zemlji, mts će Kulturne srede posvetiti i našim mladim, neafirmisanim umetnicima predstavljajući njihove radove iz različitih oblasti, a koje će pratioci mts profila biti u prilici da dobiju na poklon.

Kulturna sreda najavljena je 8. marta, kada su naše poznate dame blogerke uživale u predstavi "Slavna Florens" u Ateljeu 212.

Tagovi:
Sve vesti