KiD predstavlja - Luiđi Toci u Beogradu!

Autor:

KiD, beogradski umetnički kolektiv, kao svoj prvi projekat kojim će započeti misiju predstavljanja moderne svetske umetnosti domaćoj publici organizuje gostovanje Luigi Tozzi-a u 24.marta u klubu Drugstore.

10
A- A A+

Luiđi Toci (Luigi Tozzi), deep tehno inovator, učenik čuvene "rimske škole" elektronske muzike, autor koji drma, razbija i ponovo tvori techno iz korena i jedan od najboljih mladih producenata u Evropi debituje u Katedrali undergrounda, beogradskom Drugstore, u petak, 24. marta sa ekskluzivnim produženim DJ setom od četiri sata spremljenim samo za Srbiju i ljude željne jedinstvenog, autentičnog i pravog zvuka u okviru projekta KiD, beogradskog umetničkog kolektiva.

Izvor: YouTube

Njegova muzika kombinuje tribalne i hipnotičke elemenata tehna uz atmosferu i emocije ambijentalne elektronske muzike što mu je donelo saradnju sa uglednim izdavačkim kućama Hypnus Records, Otis music i Mental Mondern. Svojim izdanjima i fenomenalnim nastupima širom Evrope sakupio je bazu vernih fanova upoznatih s njegovom muzikom što publici garantuje posebnu i pakleno dobru beogradsku noć!

Izvor: YouTube

Kao domaća podrška u ovoj posebnoj večeri nastupaju dva umetnika: u uvodnom delu će svoj živi nastup imati A//O, projekat mladog beogradskog sound artist Petra Mirkovića čiji pravac predstavlja istraživanja polja elektronske muzike dok posle četiri sata Tocija na scenu izlazi Avoid, poznat i kao Vladimir Aćić, jedan od najiskusnijih i najpoznatijih tehno producenata iz Novog Sada koji će svojim energičnim setom zatvoriti veče.

Karte po promotivnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Eventim prodajnoj mreži širom Srbije kao i u "Bivšem Baru" u Kosovskoj 32 u Beogradu. Na dan događaja karte će biti dostupne na vratima kluba Drugstore po ceni od 800 dinara.

Dođite u sami se uverite zašto je Luiđi Toci jedan od najkreativnijih mladih producenata i buduća velika zvezda svetska zvezda eletronske muzike!

Sve vesti