E-Play: Od muzike ne može da se živi, ali...

Autor:

Pred koncert u klubu "Elektropionir", Maja Cvetković iz grupe E-Play kaže da uvek daju sve od sebe na nastupima, kao i da veruje da će jednog dana moći da se živi od muzike u Srbiji.

6
A- A A+

 Ako ste se uželeli "živog" nastupa benda E-Play, onda bi trebalo da se 23. marta uveče "nacrtate" u beogradskom klubu "Elektropionir" (Cetinjska 15), u okviru dvodnevne muzičke konferencije "KONTAKT".

Pred taj koncert, Maja Cvetković, vokal i lider benda, kaže da publika može da očekuje isto kao i uvek - da ćete sa nastupa otići zadovoljni i ispunjeni.

"Nema kompromisa oko kvaliteta naše svirke. Uvek smo najbolji. Kada je bend Muse bio u Beogradskoj areni tek hiljadu ljudi je došlo da ih sluša ali su oni odsvirali nestvarno dobar koncert. Tu sam videla profesionalnost na delu. Tako i mi. Bez obzira na to da li je u publici jedan čovek ili par stotina u klubu, ili 20.000 na nekom festivalu, mi se trudimo da odsviramo najbolji koncert", kaže ona za Tanjug.

Prema njenim rečima, smisao naslova singla E-Playa "Da budemo samo dobro" biće ostvariv u Srbiji kada bendovi kao što je ovaj budu u prilici da žive samo od muzike.

MAJA VAM PREPORUČUJE - PLIVAJTE!

"Plivanje je odličan izbor za mentalni i fizički balans. Preporučujem svima".

"Nije lako biti umetnik u Srbiji... To svi znaju. Ali ako ste uporni kao što smo mi onda brzo shvatite da nema šanse da se bavite samo muzikom. To je tužno ali je tako. Svi radimo neke druge poslove", dodaje muzičarka.

Za nju ne postoji "petogodišnji plan" benda ali bi volela da malo više nastupaju u inotranstvu. Mnogi su mišljenja da je E-Play najspreminiji srpski bend za ozbiljnu karijeru na zapadu.

"Postoji jezička barijera, ali bi bilo lepo da nam se događaju slične stvari kao bendu Dubioza kolektiv. Neće biti lako jer nam je verovatno potreban bolji menadžment. Samo 'World music' sa ovog prostora prolazi u inostranstvu, ali mi nemamo nameru da menjamo naš zvuk, već sam sigurna da ćemo dočekati dobru priliku u inostranstvu", uverena je Maja Cvetković.

Ulaznice za koncert sastava E-Play su dostupne po pretprodajnoj ceni od 600 dinara

Sve vesti