Lep dan za putovanja: Putevi suvi, a nema ni gužve

Pretežno vedro vreme i povoljnije vremenske prilike bez padavina, ovog četvrtka, donose dobre uslove za vožnju, vozače očekuju uglavnom suvi kolovozi u nižim predelima i dobra prohodnost puteva, saopštio je AMS S.

0
A- A A+
autoput, auto-put, E75 Foto: MONDO/P. Vujić

Vidljivost je ovog jutra dobra, osim na putevima po kotlinama i dužinom rečnih tokova gde slaba magla i jutarnja sumaglica usporavaju saobraćaj.

Kako se navodi u saopštenju, danas će u vremenu od sedam do 17 časova, zbog radova na popravci kolovoza na auto-putu I A reda ( E-75), na deonici od petlje Bubanj Potok do petlje Mali Požarevac, u smeru Beograd - Niš, povremeno će biti zatvarane preticajna i srednja saobraćajna traka, zbog čega će saobraćaj biti usporen i odvijaće se prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Navedeni radovi neće se izvoditi u zoni radova na naplatnoj stanici Vrčin.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima zadržavanja na GP Batrovci su oko 360 minuta, a na GP Šid 90 min.

Izvor: YouTube

Saobraćaj na ulazu u Brus u prekidu zbog odrona

Na državnom putu IIA 208, na ulazu u naseljeno mesto Brus zbog odrona saobraćaj je u prekidu, saopštilo je javno preduzeće "Putevi Srbije".

Oni navode da su ekipe na terenu i raščišćavaju odron i preporučuju vozačima da koriste alternativne pravce - IIA 207 i IIA 211 preko Aleksandrovca.

Tagovi:
Sve vesti