Je l' može mama u kupatilo na miru?!

Autor:

Ova mama klincima je napisala genijalan set pravila kojih moraju da se pridržavaju dok je ona u toaletu. Ako imate decu, nasmejaćete se, garantujemo.

3
A- A A+

  "Vreme za toalet" bi trebalo u svakoj kući da bude sinonim za "privatnost", i to obično i jeste slučaj sve dok ne dobijete decu i ta deca ne porastu dovoljno da se bar malo urazume...

Ako imate sitnu decu, verovatno znate na šta mislimo. I verovatno ste bar jednom trpeli kad vam se piški, samo da biste mogli da piškite na miru, kad počne crtani koji vaš podmladak zakuca pred televizorom. Ili da dete zaspi, šta god da se od ta dva pre desi...

Ali, koliko god vi želeli svojih pet minuta mira, klince, jasno, uopšte ne zanima da li ste u toaletu ili se tušitate. Oni hoće da vas pitaju nešto što ih zanima, ili, hoće na nošu baš u tom trenutku, ili hoće vode, ili bi prosto da vam "prave društvo".

Ako je to i vaš "slučaj", uputstvo koje je ova mama napisala svojoj deci će vas sigurno nasmejati, a možda i utešiti, pošto ćete shvatiti da niste jedini koji piške pred maloletnom publikom.

Na Facebook stranici Practical Parenting objavljena je fotka sledećeg "pravilnika":

"AKO JE MAMA U KUPATILU, nije vam dozvoljeno da...

... kucate, osim ako nije izbio požar, neko ne krvari ili je mrtav.

... urlate pitajući me bilo šta, ako čujete da tuš radi. Uzgred budi rečeno, ako je to slučaj, ionako vas ne čujem!

... čekate me 'zalepljeni' za vrata, a onda plačete ako naletim na vas kad izađem kao da sam ja kriva što sam vas slučajno 'zakačila'.

... unbacujete ispod vrata bilo kakve poruke, naročito one koje od mene zahtevaju da štikliram 'da' ili 'ne'.

Pre nego što zakucate na vrata kupatila dok sam ja unutra, postavite sebi ovo jednostavno pitanje: MOGU LI DA PREŽIVIM SLEDEĆA DVA MINUTA BEZ MAME?"

U ovom "uputstvu" prepoznale su se mnoge mame, pa je post šerovan više od 15.000 puta za samo nekoliko dana.

SVAKA mama će se prepoznati! (VIDEO)

Sve vesti