Vodimo vas na crtani! (VIDEO)

Autor:

MONDO nagrađuje tri najbrža čitaoca kartama za animirani film "Uskršnji zeka" u bioskopu Cineplexx Delta City u petak, 17. marta u 16:40

0
A- A A+

Ukoliko želite da osvojite karte za film, potrebno je da nam pošaljete ime, prezime i naznaku "Uskršnji zeka" na adresu nagrade@mondo.rs, a mi ćemo odabrane dobitnike odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada!

U susret radosnom hrišćanskom prazniku, Uskrsu, u bioskope širom sveta, pa i u domaće, pravo sa ovogodišnjeg Berlinskog festivala, gde je pokupio nominaciju za Kristalnog medveda, 16. marta stiže dugo očekivani "Uskršnji zeka: Čuvar zlatnog jajeta".

Sinhronizovana u 2D i 3D, porodična animirana komedija zasnovana je na romanu "Škola za zečeve" iz 1924, a cilj joj je da gledaocima novog milenijuma na zanimljiv i moderan način prenese poruku staru skoro čitav vek – pod ovim Suncem ima mesta za sve.

Primer za to je naš junak Maks. Zec koji iz grada dolazi na selo i tamo u svojim slabostima otkriva neverovatnu moć – dovoljnu da sa prijateljima spasi Uskrs! Čak i kada deluje da je sve izgubljeno, uvek postoji rešenje, poručuju nam junaci "Uskršnjeg zeke", učeći nas da je snaga volje i ljubavi nepobediva.

Pogledajte trejler!

Izvor: YouTube

Tagovi:
Sve vesti