Deco, roditelji, OBAVEZNO pogledajte ovaj film!

Autor:

Maleni stanovnici začarane šume udružili snage sa Fondacijom UN I UNICEF-om kako bi uticali na svest dece, mladih i njihovih porodica da se uključe u stvaranje srećnijeg, mirnijeg, ravnopravnijeg i zdravijeg sveta.

0
A- A A+

Danas je u bioskopu  Cineplexx UŠĆE Shopping Center održana konferencija za novinare  na kojoj je najavljen novi treći po redu nastavak legendarnih "Štrumpfova".

Jedni od najpopularnijih animiranih likova svih vremena ponovno nam stižu na velika platna a premijera filma "Štrumpfovi: Skriveno selo" će se održati u bioskopu Cineplexx Delta City 19. marta.

Štrumpfovi su ove godine udružili snage sa Fondacijom UN I UNICEF-om kako bi uticali na svest dece, mladih i njihovih porodica da se uključe u stvaranje srećnijeg, mirnijeg, ravnopravnijeg i zdravijeg sveta.

Izvor: YouTube

"Upravo zbog svoje velike popularnosti, veliko nam je zadovoljstvo što su  Štrumpfovi postali deo kampanje "MALI ŠTRUMPFOVI, VELIKI CILJEVI", rekao je direktor UNICEF-a  Mišel Sen Lo. "Kampanja je osmišljena tako da podstakne ljude da se informišu i podrže 17 Ciljeva održivog razvoja koje su 2015. godine prihvatile sve 193 članice Ujedinjenih nacija".

Reditelj sinhronizacije, i strašni Gargamel je Vujić Vujke, a glumci koji su pozajmili glasove Kefalu i Štrumpfeti su Bojan Perić i Tamara Aleksić.

Dragan Vujić Vujke je rekao da kao i sve animirane filmove poslednjih deset godina i ovaj ćemo u domaćim bioskopima moći da gledamo u sinhronizovanoj verziji. Naglasio je da je veliki broj domaćih glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji prava retkost i da je siguran da će film ispuniti visoka očekivanja publike da je ubeđen u kavlitet filma.

Tamara Aleksić koja je glas pozajmila Štrumpfeti, izjavila je da je uživala dok je radila sinhronizaciju, da je gledala da što više vremena provede u studiju, jer se toliko sjedinila sa  junakinjom kojoj je pozajmila svoj glas, da je u jednom momentu čak i istinski  zaplakala.

Bojan Boki Perić sinhronizovao je Kefala, Štrumpfa sa naočarima, koje je i sam nosio. Rekao je da jedva čeka da svi vide novi nastavak filma kojim je on oduševljen i da je ubeđen da je to film za sve generacije, da će u njemu uživati i Veliki i Mali Štrumpfovi.

Dragan Vujić Vujke, Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i mnogi drugi predstavljaju samo deo ekipe koja je sinhronizovala film.

Animirani hit ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELOmoći ćete da pogledate nakon premijere na ekskluzivnim projekcijama od 25. marta, a na redovnom repertoaru svih bioskopa će se naći od 30 marta. 

Sve vesti