Budite humani, pomozite Ognjenu...

Autor:

Ognjen ima 25 godina i boluje od tumora limfnih žlezda. Posle dugog i neuspešnog lečenja u Srbiji, nastavio je da se leči matičnim ćelijama u inostranstvu. Ova metoda je skupa i porodici je svaki dinar mnogo znači.

3
A- A A+
U nedelju 19. marta, od 10h ujutru biće, organizovana humanitarna Trka za Ognjena Petrovića. Start će biti na sa novobeogradskoj strani ispod Brankovog mosta, a takmičari će trčati kraće od 5 km.
Kotizacija za učešće na trci iznosi najmanje 200 dinara. Sav novac koji bude prikupljen namenjen je za Ognjenovo lečenje i učesnici i posetioci će ga ubacivati u kutije ispred kojih će stajati članovi Ognjenove porodice. Inače, njegov otac je bio Zoran Petrović Piroćanc, ratni izveštač. 
Ognjen ima 25 godina i boluje od tumora limfnih žlezda. Posle dugog i neuspešnog lečenja u Srbiji, on je nastavio da se leči matičnim ćelijama u inostranstvu. Ova metoda lečenja je skupa i porodici je svaki dinar mnogo znači.
Sportisti i predstavnici zdravog života ujedinili su se u ideji da ovom trkom pruže podršku ovom momku, koji je zbog bolesti sprečen da završi školu i neometano uživa u svemu onome što se mladom čoveku u životu nudi.
Oni koji ne mogu da trče takođe su dobrodošli da podrže akciju.
Sve vesti