Telekomu nagrada za doprinos razvoju zajednice

Autor:

"Društveno odgovorno poslovanje i održiv razvoj utkani su u naše strateško opredeljenje, u sve naše poslovne odluke", izjavio direktor Telekoma Srbija.

Telekomu nagrada za doprinos razvoju zajednice Foto: MONDO portal/Goran Sivački

Časopis Diplomacy & Commerce proslavio je svoj prvi rođendan u šarmantnom Mikser House ambijentu. Tom prilikom su uručene nagrade najzaslužnijim kompanijama, grupama i pojedincima u prethodnoj godini. Među nagrađenima se našao i Telekom Srbija, u kategoriji Održivi razvoj i doprinos zajednici u 2016. godini.

Generalni direktor Predrag Ćulibrk je u ime Telekoma Srbija primio nagradu i tom prilikom rekao: „Telekom Srbija ove godine slavi 20 godina postojanja i možemo reći da slavimo 20 godina savesnog odnosa, kako prema našim korisnicima, poslovnim partnerima, našim zaposlenima, tako i prema društvenoj zajednici u kojoj poslujemo. Društveno odgovorno poslovanje i održivi razvoj utkani su u naše strateško opredeljenje, u sve naše poslovne odluke“.

Telekom Srbija, Predrag Ćulibrk, održivi razvoj i doprinos zajednici, Diplomacy&Commerce Foto: MONDO Portal/Goran Sivački

Podsetio je na Telekomove društveno odgovorne kampanje u prošloj godini poput „Biraš kako komuniciraš“, „Kada voziš, parkiraj telefon“ i „Teslin vremeplov“, i dodao: „Sve ove kampanje pokazuju da smo kompanija koja voli, ne samo da se bavi društveno odgovornim poslovanjem, nego i da pomeramo granice. Ne libimo se čak ni da otvaramo i teme koje pre toga niko nije otvarao pri tome stavljajući u interes građane ispred profita same kompanije“.

Društveno odgovorno poslovanje je nešto što, kroz našu misiju i viziju, želimo da prenesemo na sve naše poslovne partnere jer mi smo kompanija koja posluje u gotovo svakom mestu u Srbiji, a isto tako imamo i jako regionalno prisustvo i kroz naše društveno odgovorne aktivnosti uvek imamo želju da se obratimo širokim društvenim grupama i pojedincima kako bi podigli svest o društveno odgovornom poslovanju“ zaključio je Ćulibrk i još jednom se zahvalio žiriju časopisa na značajnom priznanju.

Sve vesti