Lep dan za vožnju

Autor:

Vremenske prilike za vožnju su povoljne, ali je na pojedinim deonicama saobraćaj usporen zbog radova. Popodne se očekuju gužve zbog predstojećeg vikenda.

0
A- A A+

  Veće prisustvo putara i svakim danom sve veći broj deonica na kojima je zbog radova izmenjen režim odvijanja saobraćaja zahtevaju od vozača i pri povoljnim vremenskim prilikama veću opreznost u vožnji, saopštio je jutros AMS S.

U prvim popodnevnim satima zbog početka vikenda očekuje se veći broj vozila i pojačan intezitet saobraćaja.

Na pojedinim deonicama gde su radovi može doći do usporene vožnje uz formiranje manjih kolona.

Lepo vreme i porast dnevnih temperatura pored dobrih uslova za vožnju donosi veći broj biciklista i motociklista na gradskim saobraćajnicama, ali i na putevima.

Apeluje se na sve vozače motocikla i skutera da se ne uključuju u saobraćaj bez propisno zakopčane zaštitne kacige.

U periodu do 17 sati, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, od petlje Dobanovci do Ostružničkog mosta, u smeru Beograd-Niš.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena srednja (vozna) saobraćajna traka.

U je toku obustava saobraćaja usled odrona na deonici puta Razbojna - Brus, na ulazu u naseljeno mesto Brus, kod pumpe "Brzmin".

Za vreme trajanja obustave saobraćaj je preusmeren na lokalni put Tršanovci - Radevac - Brus. Ekipe putara su na licu mesta i rade na raščišćavanju terena.

Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije, a na ulazu u Hrvatsku su višesatna, oko osam sati, a kolone su duge više kilometera.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Izvor: YouTube

Tagovi:
Sve vesti