NE PROPUSTITE: DLM u "Božidarcu"!

Autor:

Buđenje proleća uz Decu loših muzičara (DLM) u Božidarcu, 24. marta od 20 časova.

1
A- A A+

Posle duže pauze, jedan od najboljih bendova na ovom prostoru - Deca loših muzičara - ponovo uživo!

Jedan od kultnih bendova, na čijim svirkama svi đuskaju, 24. marta nastupiće u beogradskom klubu "Božidarac" (početak koncerta je najavljen za 20 časova).

DLM je već uveliko u studiju gde radi na novom materijalu, ali ono što su članovi benda pre toga obećali publici je remasterizacija svih albuma grupe, koji će u fizičkom izdanju ponovo biti dostupni svim poštovaocima njihove muzike u izdanju Mascom records-a u toku ove godine.

MONDO intervju: Deca loših muzičara

Bend će u Božidarcu nastupiti u sledećem sastavu: Zoran Milivojević - bubanj, Zoran Živković - bas gitara, Lazar Ilić - električna gitara, Nenad Petrović - vokal, Mihajlo Bogosavljević - trombon i Borislav Veličković - truba.

Momci sa Vidikovca i Rakovice okupili su se u grupu Deca loših muzičara i prve nastupe imali su u DADOV-u i na Akademiji 1989. godine.

Fudbalskim rečnikom, DLM je na festivalu "Omladina" 1990. godine u Subotice, zabeležio het-trik. Bend je osvojio nagradu publike, kritike i novinara. Potom je ostvaren uspeh na YURM festivalu u Zagrebu i očekivalo se da se diskografske kuće "polome" da objave album... Ali, usledila je tišina.

Pune dve godine DLM je čekao na diskografski debi, kada je za "Sorabia Disc" snimljen "Dobar dan!".

Izvor: YouTube


DLM je tih godina bio i deo, takoreći, projekta "Brzi bendovi Srbije". I na drugi album se čekalo dve godine.

Album "Prolećni dan" pojavio se u jesen 1995. godine u izdanju PGP RTS.

Izvor: YouTube

Kao gosti na koncertu DLM-a nastupiće sastavi Mladi Džek i Degeneza, dva odlična mlada benda koji će sigurno doprineti dobroj i zagrejanoj atmosferi.

Karte su već u pretprodaji po ceni od 500 din, a više informacija o samom događaju možete pronaći na ovom linku.

Sve vesti