Novi šou: Oni će ocenjivati ko su "super ljudi"

Autor:

Prva televizija uskoro počinje emitovanje šou programa pod nazivom "Super ljudi"

1
A- A A+

Od 23. marta, svakog četvrtka od 21 časova, na televiziji Prva će se emitovati šou čiji učesnici poseduju neobične veštine. Takmičare je ocenjivati i komentarisati žiri koji čine: glumac Branko Đurić Đuro, glumica Anđelka Prpić, kompozitor Zrinko Tutić i specijalizant neurohirurgije dr Vuk Aleksić.

"Takmičari su izuzetni, čovek ostaje bez reči kad vidi šta sve oni mogu. Neću biti stroga jer govorimo o kvalitetima kojima niko od nas u studiju ne može ni da se približi, možemo samo da im se divimo", istakla je Anđelka Prpić za "TV Reviju".

Doktor Vuk Aleksić radi u zemunskoj bolnici kao specijalizant neurohirurgije, a već je "uradio domaći" tako što je pogledao ruski, francuski i američki format ovog takmičenja.

"Nisam javna ličnost, moja uloga je da sve to komentarišneg iz naučne tačke gledišta, jer se bavim mozgom i da s tog aspekta kažem kako je moguće da sve to urade. Zaista je retkost upoznati ljude vanserijskog umeća", rekao je Aleksić.

Novi "intelektualni" šou program na Prvoj!

I glumcu Momčilu Otaševiću, voditelju kviza, je konačno "pao kamen sa srca" jer nakon iscrpnih priprema za šou konačno kreće akcija.

"Atmosfera je super, žiri je odličan, partneri smo u ovoj emisiji. Iskreno, ne znam šta će u kom trenutku prokomentarisati, ali u tome je draž, poenta je da svi zajedno budemo podrška ovim super ljudima. I sreća da smo svi dobro raspoloženi", istakao je glumac.

Ovo svojevrsno takmičenje će se emitovati u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i u BiH.

Sve vesti