"Bolji život je definitivno gotov" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Ekipa kultne serije "Bolji život" na okupu

3
A- A A+

Ova godina obeležava tri decenije od premijernog emitovanja kultne serije "Bolji život", a prva postava glumaca, "porodica Popadić", našla se na istom mestu zarad intervjua za magazin "Story"

Marko Nikolić, Svetlana Bojković, Dragan Bjelogrlić, Boris Komnenić i Lidija Vukićević prisetili su se ovog vremena kada smatraju da je život zaista bio bolji.

"Na privatnom planu sam imala i gori i bolji život. Posle goreg uvek dođe bolje. Ali, generalno, u našem društvu sa boljim životom definitivno je gotovo, barem za moju generaciju. To je kad pričamo na opštem planu, a na ličnom čovek ne samo što može, nego mora da bude srećan. To nam je obaveza", istakla je Svetlana za "Story", dok je Lidija navela razvod kao jednu od boljih stvari u njenom životu.

Nova domaća serija: Ovo još niste videli! (VIDEO)

"I ja sam se trudila da mi život bude bolji. Udala sam se posle serije, a onda shvatila da brak baš i nije bolji život, pa sam se razvela i dobila ga. Mislim, ljudi se razvode da bi im bilo bolje, zar ne? Zanimljivo je to što je Violeti u seriji, da bi dobila nasledstvo, zadatak bio upravo da se uda. Možda sam se baš zato i udala?", rekla je glumica i dodala da je najviše lepih stvari na snimanju doživela sa Cecom.

Džaba silikoni, morate da imate glavu i u glavi...

"Mnogo toga lepog se seća, pogotovo u vezi sa Cecom. Toliko smo se dobro družili na snimanjima da je sve to morala da bude odlična serija. Svetlana je večita devojčica. Baš kao što kaže Mika Antić: 'Samo retki se sete da ostanu dete'. Eto, to je Ceca. Toliko je bila zanimljiva i duhovita, veliki umetnik i prijatelj, neko ko pomogne... To je ogromna stvar za mladog glumca. Sećam se, kad smo jeli, uvek me je pitala: 'Pa dobro, je l' tebi sva ta hrana u kosu ide?'", prisetila se Lidija.

"Bolji život" je bio srećan život! (ANKETA)

Za ove tri decenije mnogo toga se promenila u životima protagonista porodice Popadić. Nakon preminulih Miloša Žutića i Ljubomira Drašlića, Svetlana Bojković stupila u treći brak sa diplomatom Slavkom Kruljevićem. Lidija Vukićević se udala za bivšeg fudbalera Mitra Mrkelu i s njim dobila dva sina, a potom i razvela od njega. Dragan Bjelogrlić je nakon brojnih glumačkih ostvarenja postogao ogromne uspege u producentskom, a potom i rediteljskom poslu. Boris Komnenić je postao jedan od najtraženijih pozorišnih glumaca, a ništa manje nije tražen ni u filmskom svetu. Marko Nikolić je malo promenio temperament, ali i dalje radi punom parom.

Izvor: YouTube

Sve vesti