Poklanjamo karte za Ame!

Autor:

Kao što verovatno i sami znate, karte u pretprodaji za večerašnju prvu Clubbing TV Adria žurku su rasprodate!

Headliner žurke je legendarni nemački sastav elektronske muzike - Âme kome će se pridružiti domaća podrška u vidu Kristijana Molnara i Tijane T, 17. marta (večeras) u klubu Dragstor, a mi smo odlučili da vas obradujemo poklonom u vidu karata!

Ukoliko želite da osvojite karte za žurku, potrebno je da nam pošaljete ime, prezime i naznaku "Ame" na adresu nagrade@mondo.rs, a mi ćemo odabrane dobitnike odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada!

Na ulazu ćete moći da kupite ograničen broj karata po ceni od 1.800 dinara, a blagajna će biti otvorena od 21h. Žurku otvara Tijana T svojim tročasovnim setom, nakon nje od 02h do 04h na tron andergraund katedrale elektronske muzike stupa Kristijan Bejer (Âme), a od 04h do 06h plejere preuzima njegov imenjak – Kristijan Molnar.

Clubbing TV Adria je ogranak francuskog TV kanala - Clubbing TV, prvog svetskog kanala na kojem možete slušati najbolje di-džejeve elektronske dance muzičke scene, saznate sve o žurkama, festivalima, klabingu i ljudima koji su sastavni deo istog.

CTV Adria je osnovan sredinom 2016. godine, a na njemu možete pored muzičkog programa pogledati i nekoliko domaćih autorskih emisija, top lista, reportaža sa raznih događaja ali i saznati sve o nadolazećim žurkama i festivalima u Srbiji i regionu. Kanal se nalazi u okviru mts Telekom Srbija (741 HD / 485), mts Crna Gora (42 / 138) ili BeotelNet (453) paketa kanala, a više o Clubbing TV Adria saznajte putem njihovog sajta www.clubbingtv.rs

Izvor: YouTube

Tagovi:
Sve vesti