Kirjos uoči Federera: Ne mogu, otrovao sam se!

Autor:

Kirjos se otrovao, Federer bez muke u polufinalu Indijan Velsa. Australijanac sumnja na trovanje hranom.

24
A- A A+


Nik Kirjos neće igrati meč četvrtfinala Indijan Velsa!

Australijski teniser otrovao se hranom i sprečen je da protiv Rodžera Federera priredi još jedan spektakularan dvoboj u kaliforniskoj pustinji. Kirjos je maestralnim izdanjem eliminisao branioca trofeja Novaka Đokovića, a očekivalo se da protiv Švajcarca još jednom oduševi navijače i tenisku publiku.

Kirjos je nepopularnu vest preneko preko svogTwitter naloga.

"Nažalost, nistam u stanju da igram danas zbog bolesti", napisao je kontroverzni teniser i dodao:

"U ovom trenutku, verujem da je u pitanju trovanje hranom, a molim se da nije ništa više. Cele noći sam se borio s simptomima i u meni nije ostalo gotovo ništa, kako bi mogao da igram sa velikim šampionom kakav je Rodžer", rekao je Australijanac.Nik je svestan da protiv Rodžera mora da bude na najvišem nivou i kada je potpuno fit, a u ovom trenutku je daleko od takvog stanja.

"Nije mi odluka koju sam morao da donesem lako pala jer su ovo mečevi zbog kojih treniram, ali nisam u stanju da izađem na teren. Žao mi je navijaća, ali moram da stavim svoje zdravlje na prvo mesto i nadam se da će to razumeti. Želim da poželim Rodžeru puno sreće u nastavku turnira i zahvalim svima vam koji ste me podržavali", napisao je Nik Kirjos

Sve vesti