Premijera hvaljene hit serije „Tabu“ u Srbiji

Autor:

Nova serija od izvršnih producenata Ridlija Skota, Stivena Kinga i Toma Hardija – „Tabu“, premijerno na HBO kanalu mts TV.

Premijera hvaljene hit serije „Tabu“ u Srbiji Foto: mts

mts i HBO, vodeća premijum televizijska mreža, sa ponosom najavljuju ekskluzivnu premijeru serijeTabu“ koja će na HBO kanalu (mts TV kanal 230) biti emitovana 17. martau 20h, dok će se nove epizode emitovati svakog petka u istom terminu.

Mračna serija „Tabu“, čija se radnja odvija 1814. godine, prati Džejmsa Kezaju Delejnija (Tom Hardi), čoveka koji je proputovao ceo svet i vratio se potpuno drugačiji. Svi su mislili da je odavno mrtav, ali on se vraća iz Afrike u London da nasledi ono što je ostalo od velike prevozničke kompanije njegovog oca i da ponovo izgradi svoj život. Ali očevo nasleđe je vruć krompir i uz neprijatelje koji vrebaju iza svakog ćoška, Džejms mora da se snalazi na sve kompleksnijoj teritoriji da bi izbegao svoju smrt. Okružena zaverom, ubistvom i izdajom, mračna porodična misterija polako se otkriva u ovoj uzbudljivoj priči o ljubavi i izdaji.

Izvor: HBO Srbija.

Ovu intrigantnu seriju mogu da prate svi korisnici mts TV usluge na kanalu 230 (HBO) koji se nalazi u okviru HBO paketa, ali i dodatnim paketima HBO +, HBO + HD, Super i Premium.

Paketi HBO + i HBO + HD vam omogućavaju da koristite uslugu Video klub - HBO On Demand, koja u vaš dom, na vaš TV prijemnik, donosi više od 600 sati hit filmova i serija mesečno, kao i uslugu HBO GO koja nudi više od 3200 naslova, dostupnih na vašim prenosnim računarima, iPhone-ima, iPad-ima ili Android telefonima i tabletima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite.

Ako ste propustili premijeru podsećamo vas da je i serija „Tabu“ već dostupna putem Video klub usluge HBO GO na mts TV.

Za dodatne informacije o mts TV usluzi i HBO sadržajima posetite mts sajt. Budite danas, ali i ubuduće, uz HBO i uživajte u hit serijskim i filmskim naslovima!

Tagovi:
Sve vesti