Euforija na pijaci: Ko je milioner? (ANKETA)

Autor:

Meštani Mladenovca od petka uveče zaboravili su na predsedničke izbore i sve tekuće probleme i pričaju samo o jednoj stvari - ko je srećni komšija koji je dobio "sedmicu" na lotou i postao bogatiji za 1,2 miliona evra.

Euforija na pijaci: Ko je milioner? (ANKETA) Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Na ulicama, kako piše današnja štampa, vlada neobična euforija.

Danijela Janković, radnica u trafici u centru Mladenova, u kojoj je uplaćen tiket, zagonetno se smeška:

"Kažu da je tiket uplaćen u četvrtak, ja tada nisam radila. Šteta. Volela bih da sam barem bila blizu budućem milioneru", kaže Danijela za "Kurir", koja ne veruje da će dobitnik nju i koleginicu počastiti.

"Mi smo čuli da je dobio neko s pijace. Skoknu oni s tezge da uplate, pošto im je trafika blizu. I na pijaci pričaju samo o tome", kaže prodavačica.

Izvučena loto sedmica, prva u 2017!


Na pijaci zaista svi pričaju samo o milioneru. Zagleda se koja tezga nije otvorena, pa se šuška da je baš taj dobitnik i da zato nije došao da radi.

"Eee...Ne možete isključiti ni ljude koji se trenutno nalaze ovde. Primera radi, da sam ja dobio, ponašao bih se normalno. Došao bih na pijacu, otvorio tezgu, pričao sa novinarima...", kaže Nebojša Petrović za taj list.

Podsećamo, kombinacija 1, 8, 9, 10, 16, 19, 28 donela je u petak srećnom dobitniku, tačno 147.221.447,50 dinara. Tiket je uplaćen u Mladenovcu, u naselju Varoš.

Znamo da se ni u najluđim snovima ne biste nadali da osvojite ovoliki novac, ali:


A da sreća nije baš nedostižna pokazuje i primer od juče:

Drugi krug: Evo koga je strefila sreća...

Sve vesti