Povedite drugarice, mi častimo!

Autor:

Ovi frajeri nastupaju 21. marta, a mi delimo ulaznice!

3
A- A A+

Potpuno novi Chippendales šou i vreli plesači ponovo će pregrejati Dvoranu Doma Sindikata 21. marta ove godine!

OVAJ Chippendales frajer vam otkriva sve tajne! (FOTO, VIDEO)

MONDO vam poklanja dva puta po dve ulaznice za ovaj šou! Potrebno je da nam se prijavite i pošaljete privatnu poruku na stranici MONDO MAGAZIN, a mi ćemo vas u ponedeljak ujutru obavestiti da li ste osvojili ulaznice i kako da ih preuzmete.

Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde.

Chippendalesi, koji su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg su apsolutni svetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tokom posljednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena u preko 100 država sveta. Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1.2 miliona majica!

Dame koje budu imale sreće da obezbede VIP ulaznice mogu da očekuju sedište do bine i nezaboravno druzenje sa plesačima uz čašu šampanjca. Karte za ovaj šou možete kupiti u Eventim prodajnoj mreži, na blagajni Doma Sindikata i online preko Eventima po cenama od 2.250 – 4.500 dinara, VIP ulaznice 5.490 dinara.

"Ne propustite najbolje veče ikada i randevu sa najzgodnijim momcima u šou biznisu! O indikacijama, merama opreza i željenim reakcijama na ovaj šou posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom," poručuju organizatori "Taramount koncerti".

Tagovi:
Sve vesti