Crash Badicoot nekad i sad: Video poređenje

Autor:

Na čuvenom E3 sajmu 2016. godine najavljen nam je redizajn tri originalne Crash Bandicoot igre iz devedesetih godina prošlog veka.

Crash Badicoot nekad i sad: Video poređenje Foto: Promo/Crash Bandicoot Crash Bandicoot

Igre će izaći u jednom paketu, nosiće ime Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a nedavno smo saznali i da nam stiže već ovog leta.

Kraj čuvene PlayStation konzole nakon 11 godina

Novi YoutTube igrač (u daljem tekstu i objavama on i svi ostali takvi biće potpisani kao „jutjuber“) Ingram Mill je iskoristio snimak nivoa Hang Eight iz nove verzije, pa je seo i odigrao ponovo ovaj nivo u originalnom izdanju, a onda je ta dva snimka stavio jedan pored drugog u klipu za sve ljubitelje neodoljivog čupavca Kreša da uporede stil i razlike starog i novog ruha.

Možda nas samo udara nostalgija, pita se Play! Zine, ali moramo da kažemo da nam se nekako više sviđaju jake i izražene boje stare verzije, dok u novoj nekako sve izgleda bledunjavo i “oprano”. Voda u staroj verziji izgleda prljavo, tmurno i preteće, dok u novoj deluje kao nešto gde bismo se možda i bućnuli u slobodno vreme.

Voljene Disney igre vraćaju se na proleće (VIDEO)

Sa druge strane, mislimo da sam Kreš (Crash) i modeli nekih neprijatelja izgledaju sjajno i unapređeno, a pri tom su uspeli da zadrže stari šmek. U svakom slučaju, ostaje nam da sačekamo leto i sami se uverimo da li je igra uspela da prenese atmosferu originala.

Pogledajte Crash Badicoot nekad i sad video poređenje:

Izvor: Ingram Mill.

Sve vesti