Radulović: Nisu ljudi krivi i lenji, vlast je loša

Autor:

Kandidat za predsednika Srbije pokreta Dosta je Bilo Saša Radulović izjavio je da Srbi nemaju loš mentalitet i da nije problem u svesti ljudi, nego u lošem političkom sistemu. Radulović pozvao birače da glasaju protiv Aleksandra Vučića.

64
A- A A+

"Nije problem u građanima. Kada bi Nemačka imala ovakav sistem, Nemci bi živeli loše", rekao je Radulović prilikom predstavljanja svog programa na Radioteleviziji Srbije.

Radulović je rekao da je zato neophodna promena sistema u Srbiji, kako ne bi "vlasnik pečenjare postao direktor Elektroprivrede Srbije".

"Najavljeno je 2012. godine da će biti bolje za šest meseci ili će Aleksandar Vučić podneti ostavku", rekao je Radulović, i dodao da su slična obećanja ponavljana svake godine, a da građani ni 2017. godine i dalje ne žive bolje.

Radulović je odbio da odgovara na pitanja RTS-a.

Kandidat Dosta je bilo za predsednika Srbije je ocenio da u Srbiji "vlada medijski mrak" i da njemu nije omogućeno pojavljivanje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

"Kao što su izbori 24. oktobra 2000. godine bili za i protiv Slobodana Miloševića, tako su i ovi izbori za ili protiv Aleksandra Vučića", rekao je Radulović, i pozvao birače da glasaju protiv Vučića.

Radulović je ponovio da "partijsko zapošljavanje godišnje košta građane Srbije milijardu evra", dok se, istovremeno, penzionerima svake godine uzima 170 miliona evra.

"Potreban nam je sistem jednakih šansi za sve građane", rekao je Radulović, i dodao da je korupcija ušla u sve pore države.

Sve vesti