Ako ćete na put - uživajte u vožnji

Autor:

Lep dan za putovanja - putevi u Srbiji su suvi, vidljivost je dobra, a saobraćaj je umerenog intenziteta. Slabe jutarnje sumaglice ima jedino po kotlinama i duž rečnih tokova.

0
A- A A+

  Kalendarski prvi dan proleća donosi toplo i uglavnom sunčano vreme, što doprinosi pogodnim uslovima za vožnju, kako danas tako i u narednim danima, saopštio je AMS S.

Vozače pored suvih kolovoza, dobre vidljivost i umerenog inteziteta saobraćaja očekuje i dobra prohodnost na autoputevima, kao i na svim glavnim putnim pravcima u našoj zemlji.

Sa slabom jutarnjom sumaglicom treba računati po kotlinama i dužinom rečnih tokova, ali i sa pojačanim saobraćajem na putevima koji vode ka većim gradskim cetrima, što je uobičajeno za početak radne nedelje.

Na vozače se apeluje da na deonicama gde je izmenjen režim saobraćaja zbog radova strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno obrate pažnju na bezbednost radnika.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Izvor: YouTube

Sve vesti