Njegova ekipa izgubila, on slavi sa gostima

Autor:

Hrvatski fudbaler Ivan Zgrablić, fudbaler Cibalije iz Vinkovaca, pozdravio navijače Istre posle poraza svog tima.

0
A- A A+

Fudbaler vinkovačke Cibalije Ivan Zgrablić ostao je veran onima sa kojima je proveo ceo život - navijačima Istre iz Pule.

Ovaj 26-godišnji momak je sa navijačkom grupom "Demoni" (navijači Pule se tako nazivaju) svojevremeno je išao po celoj zemlji kako bi bodrio Istru. Sada zarađuje za hleb igrajući fudbal, u Vinkovcima.

Prošle nedelje sastali su se Cibalija i Istra, a gosti su pobedili 2:0. Posle meča, Zgrablić je skinuo dres Cibalije i otišao da se pozdravi sa drugarima sa tribine.

Zgrablić je od svoje dvanaeste godine pripadnik navijačke grupe Demoni. Na grudima ima tetovažu te navijačke grupe, koju su videli i njegovi nekadašnji saigrači iz Rijeke."Otišao sam da ih pozdravim i malo smo porazgovarali. Mi se poštujemo jer u Vinkovcima znaju da je to deo mene. U Rijeci sam imao manjih problema zbog tetovaže, ali sve je to bilo u duhu navijačke scene. Tetovaža predstavlja pulsku Arenu i unutar nje je grb Istre. Napravio sam je kad sam napunio 18 godina, još dok sam bio u juniorima Rijeke", rekao je on, prenosi 24sata.hr 

Sve vesti