Mihajlović se odriče Ljajića na leto

Autor:

Nezadovoljan partijama koje pruža, kao i odnosu prema timu, trener Torina spreman je na kraju sezone da proda srpskog igrača

10
A- A A+
Adem Ljajić Foto: MN Press

Siniša Mihajlović kritikovao je Adema Ljajića krajem prošle godine kada je Torino izgubio u Napulju (3:5). Srpski trener bio je i te kako oštar prema svom sunarodniku, a zamerio mu je za lošu igru protiv Juventusa pre toga.

Bilo je to ozbiljno upozorenje, jer mu još tada poručio da mu je bolje da "odskače na terenu", jer mu u suprotnom i ne treba u timu.

Ljajić je nakon toga pružao nešto bolje partije, ali je postigao samo jedan gol, protiv Peskare sredinom februara, pa Mihajlović nije mnogo promenio svoje mišljenje.

Odlučio je da se na leto odrekne Adema Ljajića, prenosi "Tutosport".

"Kap koja je prelila čašu" i razljutila Mihajlovića je to što je Ljajić prilikom izmene protiv Intera proteklog vikenda otišao direktno u svlačionicu.

Već je izvesno da mu na narednom meču sledi selidba na klupu, a možda će na tom mestu ostati i duže.

Ljajić (ove sezone dao šest golova na 24 meča Serije A) i Siniša Mihajlović imali su i ranije ozbiljan sukob. Fudbaler nije želeo da peva himnu Srbije, što mu je Mihajlović, kao tadašnji selektor žestoko zamerio, pa ga je udaljio iz reprezentacije.

Adem Ljajić (25) karijeru je počeo u Partizanu, da bi se 2010. preselio u Seriju A. Igrao je za Fiorentinu i Romu, bio na pozajmici u Interu, odakle je letos stigao u Torino.

Sve vesti