Pretio Čumetovom tužiocu, ali ako ponovi...

Autor:

Osuđivani prestupnik Đ.L, koji je sinoć uhapšen zbog pretnji zameniku tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva, Nenadu Stefanoviću, ispred hotela Metropol u Beogradu, priznao je danas krivicu.

0
A- A A+
policija, stop policija, stop, ubistvo, nesreća, saobraćajna nesreća, policajci, policijska traka, ubistvo, smrt, poginuo, policija srbije, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović, ilustracija

Lazarević se nagodio sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci s rokom provere od tri godine.

Lazarević je nakon saslušanja, sa Prvim osnovnim tužilaštvom zaključio sporazum o prizanju krivičnog dela - ugrožavanje sigurnosti, rekla je Tanjugu portparol suda Leposava Vujanović.

Sporazum je već potvrdio i sud pa je Đ. L. ukinuo prethodno određen pritvor, dodala je Vujanović.

Đ. L. vlasnik jedne boegradske pekare, ranije je osuđivan zbog ugrožavanja sigurnosti jedne devojke i prevare.

Do incidenta sa tužiocem došlo je sinoć ispred hotela Metropol u Beogradu, kada je Đ.L. uputio pretnje Stefanoviću koji je bio u društvu svoje devojke.

Zamenik tužioca Stefanović inače zastupa optužnicu protiv svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta u postupku u kojem je optužen za pet krivičnih dela.

Prošle sedmice Buha, koji je u pritvoru, je preko advokata protiv tužioca Stefanovića podneo više krivičnih prijava.

Do incidenta sa tužiocem došlo je sinoć ispred hotela Metropol u Beogradu, kada je Đ.L. uputio pretnje Stefanoviću koji je bio u društvu svoje devojke.

Policija proverava da li je ovo izolovani incident ili ima veze sa Stefanovićevim postupanjem u predmetu Ljubiše Buhe u kojem je Buha prvostepeno osuđen na dve godine i osam meseci zatvora.

Sve vesti