Najbolje vreme da kupite novu pripejd karticu

Autor:

Za sve nove pripejd korisnike mts mreže – specijalni bonus dobrodošlice! Aktivirajte mts pripejd karticu i pronađite 10.000 minuta, 10.000 SMS poruka i 1 GB interneta.

Najbolje vreme da kupite novu pripejd karticu Foto: mts.

Aktivirali ste mts pripejd karticu i postali novi mts korisnik? Pozovite mts priped vodič *100# i očekuje vas specijalni bonus dobrodošlice: 10.000 minuta u mts mreži, 10.000 SMS poruka i 1 GB interneta u domaćem saobraćaju. A tu je i specijalni dodatni bonus od 1 GB u domaćem saobraćaju za svaku dopunu kredita u periodu od tri meseca od aktivacije bonusa dobrodošlice.

Izvor: mts Tvoj svet.

Bonus dobrodošlice, pored pripejd vodiča (*100#), možete da aktivirate i putem aplikacijemts centar, u okviru opcije Ponuda za tebe/Bonus dobrodošlice. Dodatni bonus 1 GB možete da aktivirate:

- Nakon izvršene dopune pripejd kredita dobićete SMS obaveštenje da ste ostvarili pravo na besplatnih 1 GB u domaćem saobraćaju;

- Potrebno je da u narednih 24 časa pozovete *100*0# i aktivirate bonus od 1 GB;

- Nakon aktivacije dodatnog bonusa dobićete SMS obaveštenje o uspešnoj aktivaciji.

Bonus dobrodošlice, kao i dodatni bonus 1 GB na raspolaganju vam je u periodu od sedam dana od dana dodele bonusa.

Za više informacija o bonusu dobrodošlice i dodatnom bonusu 1 GB posetite mts sajt. Postanite novi mts pripejd korisnik jer vas osim ove očekuju i druge brojne pogodnosti mts pripejd ponude.

Tagovi:
Sve vesti