Šešelj: Jedino ja mogu da kontrolišem Vučića

Autor:

Kandidat za predsednika Srbije, lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj danas je na centralnom trgu u Jagodini razgovarao s građanima, kojima je rekao da je optimista pred izbore, jer vidi da narod želi da menja stvari.

18
A- A A+
šešelj, seselj, vojislav šešelj, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je danas Podunavski i Južnobanatski okrug i poručio da je DOS za 12 godina potpuno devastirao Srbiju.

Kako je rekao, svaka vlast mora da ima kontrolu, a jedino on može da kontroliše Vučića i njegovu vladu.

On, dodao je, jedini ne daje lažna obećanja kao drugi kandidati, njegova je strateška orijentacija da se okrenemo Rusiji, jer to je, tvrdi, jedini način da izađemo iz ekonomske krize, socijalne bede, da se odbranimo od spoljnih izazova.

"Hrvati se naoružavaju, Šiptari spremaju vojsku, preti krvoproliće u Makedoniji, moramo biti jaki i naoružani", rekao je Šešelj, uz opasku da su nam Rusi poklonilio izvestan broj polovnih ali dobrih, supermodernih aviona a da mi plaćamo samo remont, ali i da bi on, kada bi otišao u Rusiju, sve to dobio besplatno.

U razgovoru sa okupljenim građanima, prisetio se kako je nekada nailazio na zvižduke dok je pričao da će Srbija biti uništena, a da se, nažalost, ispostavilo da je bio u pravu.


Šešelj je istakao da mu je nakon povratka sa "dužeg službenog puta" bilo teško da prepozna svoju zemlju i da mu nimalo nije drago što su "Dosmanlije za 12 godina potpuno devastirale Srbiju".

SNS: Dosovci osim laži nemaju šta da ponude

Sve vesti