Telekom Srbija na 3. Pantheon konferenciji

Kompanija Telekom Srbija, strateški partner kompanije Datalab, učestovala je na 3. Pantheon konferenciji, na kojoj su predstavljena najnovija softverska rešenja za vođenje, upravljanje i razvoj preduzeća.

0
A- A A+
Borko Crnogorac Foto: MONDO/Stefan Stojanović Borko Crnogorac

Među predstavljenim rešenjima je i Pantheon X, moderan i pouzdan poslovni program za čiju bezbednost podataka brine Telekom Srbija.

Prisutnima se u ime Telekoma Srbija obratio Borko Crnogorac, direktor Funkcije za mala i srednja preduzeća, koji je između ostalog govorio o prednostima Phanteon ERP servisa i saradnji sa kompanijom Datalab.

"Već dve godine Telekom Srbija je strateški partner kompanije Datalab. Udruživanje sigurne i moćne infrastrukture Telekoma Srbija sa najsavremenijim razvojem poslovnih programskih rešenja kompanije Datalab, za rezultat ima veliki broj zadovoljnih korisnika Pantheon ERP sistema u Srbiji. Kompletan portfolio Pantheon rešenja za upravljanje resursima preduzeća, smešten je na sigurnim serverima u data centru Telekoma Srbija", izjavio je Borko Crnogorac.

Andrej Mertelj, izvršni direktor kompanije Datalab, izrazio je zadovoljstvo partnerstvom sa kompanijom Telekom Srbija.

Andrej Martelj Foto: MONDO/Stefan Stojanović"Ova konferencija je veoma važna za Datalab jer ujedno slavimo i 20.godina postojanja kompanije. Ciljevi su nam i dalje ambiciozni, baš kao i onda kada smo počinjali u garaži. Najlepše od svega je to što nam veruje 50.000 korisnika, više od 250 zaposlenih u 9 zemalja i što smo jedna velika srećna zajednica“, izjavio je Andrej Mertelj.

Sve vesti