Ko te je otkačio s Fejsa?! Proveri, saznaj!

Autor:

Upozoravamo, ovo je alatka koja može da napravi problem. Veliki problem! Socijalne prirode. Na takav problem mislimo!

Ko te je otkačio s Fejsa?! Proveri, saznaj! Foto: MONDO portal/Who Deleted Me

Jednim klikom, praktično i brzo, saznaćeš ko se drznuo da te otkači s Fejsa! Ej, tebe da otkači?! Pa, ovaj svet mora stati, nema dalje! …

A šta mi rade preostali Facebook prijatelji - Storuju!

Uostalom, zar nije to što ti je oduvek falilo?! Da znaš baš tako nešto. Ako jeste, za tebe je upravo Who Deleted Me opcija. I mora da se koristi duže vreme, da znaš. Princip rada je jednostavan - Who Deleted Me Chrome ekstenzija, recimo, češlja tvoju listu prijatelja, upoređuje je svakodnevno i na osnovu razlika koje nastanu između dva „češljanja“ izbacuje listu onih koji su ti postali prijatelji i onih koji su te otkačili - žao nam je, zaista, što ti se tako nešto dogodilo, ali nije to ništa strašno!

Vivaldi stvara istoriju, preuzmite ga! (VIDEO)

Who Deleted Me dostupan je za Chrome, Firefox, iPhone i Android. Ah, Windows korisnici, za njih nema ništa, ako su na Mobile ili Edge platformi. Za sada samo uz Chrome ili Firefox.

O ovom dodatku, ako te bezbednost brine, pisali su već TIME, The Independent, BuzzFeed, The Sun, Daily Mail, The Huffington Post, pa verujemo da mu ne bi poklonili poverenje tek tako i reklamirali nešto puno virusa i špijunskih alatki. Ili bi?! Ups… ;)

Opusti se, bre, šta te briga ko te je otkačio, stiže leto, biće zabave, uživaj sad, nemoj ovo da shvatiš preozbiljno, molimo te!

Čekamo komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi:
Sve vesti