Rezervišite svoj Galaxy S8 i S8+, cena od 1 dinar

Autor:

Budite prvi i rezervišite svoj Samsung Galaxy S8 ili S8+ putem mts sajta.

Rezervišite svoj Galaxy S8 i S8+, cena od 1 dinar Foto: mts

Novi Samsung Galaxy S8 i S8+, telefoni koji pomeraju granice pametnih telefona, donose neverovatan beskrajni ekran, povezani ekosistem servisa i inteligentni interfejs, i od sada možete da ih rezervišete putem mts sajta i budete među prvima koji će osetiti sasvim novu galaksiju mogućnosti koju vam ovi telefoni nude.

Pogledajte detaljan opis telefona Galaxy S8 i S8+

Dostupan u modelima sa dijagonalom od 5.8 inča (Galaxy S8) i 6.2 inča (Galaxy S8+), kompaktni dizajn Galaxy S8 modela omogućava da se telefon udobno koristi jednom rukom, a staklo Corning Gorilla Glass 5 i na prednjoj i na zadnjoj strani donosi trajnost i visokokvalitetnu završnu obradu.

Ovo je Samsung Galaxy S8 iz svih uglova:

Najnoviji modeli telefona Samsung dolaze u bogatoj paleti boja, koja obuhvata ponoćno crnu, orhideja sivu i arktičku srebrnu, kao i sa osnovnim Galaxy funkcijama kao što su: otpornost na vodu i prašinu, MicroSD podrška do 256 GB, Always on displej (pokazuje osnovne podatke o vremenu i bateriji na ekranu) i sposobnost brzog i bežičnog punjenja.

Uz stalne inovacije u dizajnu, Samsung nastavlja da obezbeđuje vrhunsku tehnologiju koju korisnici vole uključujući i: premium Dual Pixel kameru od 12 MP sa zadnje strane i prednju kameru od 8 MP, Octa Core 2,3 GHz + 1,7 GHz procesor, 4 GB RAM i 64 GBinterne memorije, kao i Android 7.0 operativni sistem ,za oba modela telefona (Galaxy S8 i S8+).

Izvor: Samsung Mobile.

Galaxy S8 vam je dostupan po ceni već od 1 dinar uz Super i Super Plus tarifu i ugovor na 36 meseci, dok vam je Galaxy S8+ dostupan po ceni već od 1 dinar uz Super Plus tarifu i ugovor na 36 meseci.

Za više informacija o cenama i specifikacijama Samsung Galaxy S8 i S8+ telefona posetite mts sajt.

Ne propustite ovu specijalnu ponudu, rezervišite Samsung Galaxy S8 ili S8+ telefon i uživajte u novom načinu interakcije sa svojim telefonom.

Pogledajte Galaxy S8 uživo:

Sve vesti