Gledajte Branku Katić u krimi seriji "Novine"

Krimi serija o kojoj se priča u kafićima i čiji pomen izaziva zanimanje u društvu i medijima – „Novine“, od sada u Pickboxu na mts TV.

Gledajte Branku Katić u krimi seriji "Novine" Foto: mts

mts i Pickbox nastavljaju da vas iznenađuju popularnim filmskim i serijskim naslovima i ovaj put vam donose dinamičnu kriminalističku seriju – „Novine“, koja niže uspeh za uspehom i čije su vam epizode od sada dostupne u Pickbox paketu na mts TV.

Smeštena u sadašnjosti, dramska serija „Novine“ prati novinsku redakciju riječkog dnevnog lista tokom promene vlasništva i unutrašnjih previranja izazvanih teškom saobraćajnom nesrećom. Priča se vrti oko Marija Karduma (Aleksandar Cvetković), uticajnog tajkuna konzervativnih stavova koji kupi levičarske novine koje su zapale u tešku finansijsku krizu ne bi li preko njih širio svoj uticaj.

U središtu previranja su novinarskiveterani Dijana Mitrović (Branka Katić) i Nikola Martić (Trpimir Jurkić), kao i Martin Vidov (Zijad Gračić) i Alenka Jović-Marinković (Olga Pakalović), koji se smenjuju na položaju glavnog urednika.

Izvor: Pickbox.

Ne propustite ovu intrigantnu seriju, aktivirajte Pickbox paket ukoliko to do sada niste uradili i uživajte u ovom, kao i drugim Pickbox naslovima na mts TV.

Pickbox paket možete jednostavno da aktivirate putem TV menija (izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox), direktno iz Video kluba, kao i pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru ovog paketa posetite mts sajt.

Uživajte uz „Novine“ i interesantnu priču političke korupcije, zločina i izdaje, kao i briljantnom povratku proslavljene glumice Branke Katić.

Tagovi:
Sve vesti