mondo.rs

Ćutati ili ne tokom seksa?

Autor:

Neko je tokom seksa "nem kao riba", ali i ima i onih koji su bučni toliko da ceo komšiluk zna da je "akcija" u toku. Kako vi više volite?

31
A- A A+

  Postoje ljudi koji su tokom vođenja ljubavi izuzetno tihi. Neko tako voli, a neko se stidi. Kućno vaspitanje, strah da ih ne čuje komšiluk, roditelji... mnogo je razloga da se 'bude nem'.

Međutim, stručnjaci tvrde da nije preporučljivo biti apsolutno tih tokom seksa jer se na taj način sputava potpuno opuštanje.

Naravno, ne savetuje se ni dranje i vrištanje na sav glas, naročito ne glumljenje uživanja koje se, navodno, manifestuje glasnim i ubrzanim disanjem, stenjanjem i ostalim zvučnim efektima čiji je cilj fasciniranje partnera.

Potrebno je odrediti granicu dobrog ukusa.

Eksperimentišite umereno i polako dok ne otkrijete šta partneru odgovara, ali nemojte ni sebe da sputavate i da namerno ćutite, ako vam tako ne prija.

Što se razgovora tokom seksa tiče, u tome nema ništa loše sve dok to ne smeta vašem partneru. Čavrljanje može biti duhovito, opuštajuće, ali i korisno. Nekada je neophodno reći šta želite, ili pitati partnera šta mu prija.

I komplimenti su dobrodošli. Pohvalite telo osobe sa kojom vodite ljubav, miris kose, pokrete...

Naravno, budite oprezni ako je veza tek na početku. Čuveno 'mljackanje' na uvo najčešća je zamerka žena, dok se muškarci žale što je ona 'tiha kao riba'.

Šta vi više volite?


Povezano

Sve vesti