Pogledajte kako će izgledati Luštica bej (FOTO)

Autor:

Pre četiri godine počela je izgradnja novog turističkog grada Luštica bej u opštini Tivat. Pogledajte kako će izgledati centar tog naselja kada radovi budu gotovi!

Kompanija Luštica Development počela je planiranje izgradnje i prodaju budućih stambenih objekata u novoj oblasti kompleksa - naselju Luštica bay, koje je planirano na površini od oko 240 hiljada metara kvadratnih.

"Ovo je jako važna prekretnica u razvoju Luštica Beja, budući da će radi o potpuno novoj celini projekta. Do sada smo radili na razvoju Marina naselja, gde su izgrađena i u fazi izgradnje su četiri stambena bloka od 26 zgrada i 158 stambenih jedinica sa neophodnom infrastrukturom, suprastruktura marine sa 176 vezova. Počeli su pripremni radovi na izgradnji hotela, gradskih kuća i vila. Sada otpočinjemo novu etapu u razvoju rezidencijalnog dela projekta - prodajom i gradnjom stanova u naselju koje će biti centralna tačka čitavog kompleksa Luštica Bej, a to je Luštica Bej Central, kao administrativno i komercijalno jezgro planirano da ponudi najvišu koncentraciju trgovačkih, kulturnih i javnih objekata, među kojima su i medicinska ustanova i škola, u Luštica bejuu", saopštio je Rudiger Flajhe, direktor prodaje i marketinga u Luštica Development.

Luštica bej central će imati više od 20.000 metara kvadratnih javnih površina i zona za slobodne aktivnosti za oko 95 hiljada metara kvadratnih stambene površine. Gradnja će biti podeljena u sedam faza i planirano je da počne sledeće godine. 

Zahvaljujući strateškoj poziciji "kapije" na ulazu u lokaciju i na spoju glavnih puteva lokacije, Central će biti suštinska veza između novih stambenih oblasti, kao što je Marina naselje, Golf i Horizont stanovi.

Luštica bej planira da formira naselje gde će, oni koji žele, moći da da kupe nekretninu u ovoj zoni. Glavni plan predviđa da maksimalni broj stanovnika bude približno 3.500 tokom vrhunca letnje sezone i do 1.000 stalnih stanara tokom godne. Privlačenje stalnih stanara je vitalni deo stvaranja napredne zajednice tokom cijele godine.

U nameri da se integriše sa ostatkom Luštica beja i građevinski radovi će se uklopiti sa postojećom infrastrukturom i prirodnim okruženjem.

Izvor: Youtube

U centru je planirana kombinacija stanova, prodavnica, restorana, kafića, javnih službi, među kojima i medicinska ustanova i škola, i kulturnih centara, isprepletanih između dvorišta, parkova i zelenih površina.

Smešten u bujnom zelenilu poluostrva Luštica, Central zauzima važnu poziciju u sjevero-istočnoj oblasti lokacije, povezujući razne zone u okviru kompleksa Luštica bej, i spajajući lokaciju sa tamošnjim naseljem Radovići.

Izvrsna saobraćajna povezanost obezbediće lak prevoz do susednih područja, uključujući teren za golf, marine i plaže. Central ima pristup obližnjim naseljima i lokalnim atrakcijama među kojima i čistoj vodi obližnje plaže Plavi Horizont, plažnih klubova u okruženju i istorijskih gradova Tivat, Kotor i Budva.

Luštica bej će moći da ponudi sedam hotela, dve marine, prvi profesionalni golf teren u Crnoj Gori, sa potpisom Gerija Plejera, više od 1.000 stanova, više od 500 stambenih vila i kuća...

Pogledajte galeriju fotografija:

Povezano

Sve vesti