• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novosadski Preston kupio Beohemiju

Izvor MONDO/Tanjug

Vlasnik kompanija Preston iz Novog Sada Davor Milićević kupio je danas kao jedini ponuđač Beohemiju - Inhem u stečaju po početnoj ceni od 2,5 milijardi dinara.


Milićević je rekao da će prihodi kompanije Preston, koju čine četiri firme, kupovinom Beohemije - inhem biti uvećani za sto miliona evra godišnje.

Kako je naveo, Preston je do sada imao sto zaposlenih a bojazni nema za oko 400 radnika Beohemije jer je napravljena dobra analiza tržišta, a u planu je i povećanje prodaje u ovoj godini za 35 odsto.

Imovinu firme Beohemija-inhem činili su registrovani žigovi - "duel", "duel jorgovan", "duel totalno čisto" i "deus", kao i građevinski objekti u Zrenjaninu među kojima su magacini, skladišta, proizvodni objekti, nova fabrika tečnih deterdženata.

Na prodaju su bile ponuđene i investicije u toku te firme - izgradnja stambenog i proizvodnog objekta u Zrenjaninu, kao i postrojenja i oprema, zalihe osnovnih sirovina i ostali repromaterijal, rezervni delovi i sitan inventar, potraživanja i plasmani.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image