Muškarci otkrili svoje najveće nesigurnosti

Autor:

Nemaju samo neke žene problem sa samopouzdanjem - imaju ih i u muškarci, ali uglavnom ne žele da govore o tome.

9
A- A A+

Ovog puta su stotine muškaraca odlučile da na Redditu progovore o onome što ih tišti, o svojim nesigurnostima.

Najveće muške brige su, verovali ili ne, da su previše mršavi, da će prerano oćelaviti, nekima je teško da razgovaraju sa devojkama jer su stidljivi i to ih čini nervoznima. Takođe, naglašavaju da to što još nisu načinili prvi korak sa devojkom koja im se dopada, nije znak da su nezainteresovanosti, već nedostatka samopouzdanja.

Neki od njih su otkrili da višak kilograma i njima utiče na samopouzdanje kao i ženama, a jednako ih brine i da nisu previše mršavi.

Jedan korisinik Reddita napisao je da nisu holivudski glumci ti koji ih čine nesigurnima, već "obični muškarci koji izgledaju bolje od nas".

Momci kažu da ih brine i to što, kada devojci kažu da im se dopada i da je privlačna, nisu sigurni da li će ona to shvatiti kao kompliment ili kao "uznemiravanje".

Oni su priznali i da imaju "loše" dane, kao i žene, i da im je tada potrebno da im neko kažu da dobro izgledaju, kako bi se bolje osećali.

Muškarci kažu da osećaj nesigurnosti kod njih izaziva i to što ako upute kompliment nekoj ženskoj osobi, drugarici, to se shvata kao flertovanje.

"I mi imamo trenutke kada nismo raspoloženi za seks. To ne znači da vas više ne volimo ili da nam niste privlačne i zato nas ne terajte da se osećamo loše jer u tom trenutku nismo za seks", napisao je jedan korisnik.

Imate li nešto da dodate na ovu njihovu "listu" nesigurnosti?

Sve vesti