Seks za jednu noć: Pravila i saveti

Autor:

Seks za jedno noć (ili dan, što da ne), može biti nezaboravno iskustvo, ali samo ako "igrate" pravilno.

14
A- A A+

Dvoje slučajnih partnera "skapirali" su se za kratko vreme. Jedno piće, pogledi, po koja razmenjena rečenica, fizička privlačnost koja izbija iz očiju...

Naravno, poželjno je da oboje budu slobodni i da žele seks bez obaveza.

Najlepše u vezi sa sa seksom za jednu noć su strast i eksplozija energije, kao i to što ostaje duboko urezan u sećanje kao (uglavnom) lepo iskustvo.

Ipak, treba se pridržavati nekih "koraka" i saslušati savete iskusnijih. A oni kažu:

Bolje je na njenom terenu

Sigurno će vam biti udobnije, jer su žene urednije, a muškarci baš i ne održavaju stan, ne nadajući se "bingu". Takođe, veće su šanse da će žena u svom krevetu biti opuštenija.

Koristite kondom

Bez obzira na to što je reč o osobi kja deluje čisto, uredno, možda je skupo obučena, imajte na umu da se radi o osobi o kojoj ne znate ništa, ili skoro ništa. Ne znate koliko pertnera je taj neko imao pre vas, da li i kako održava ličn higijenu, od kojih bolesti boluje. Siguran seks se preporučuje svima, a POGOTOVO u ovakvim situacijama. Znači, bez kondoma "ne ulazite" nigde.

Sve je u glavi (gornjoj)

Seks za jednu noć može da bude odlična prilika da se rešite nekih svojih strahova koje ste, možda, imali sa ranijim partnerima sa kojima ste bili u vezi. Sada je pred vama neko ko vas uopšt ene poznaje, naročito ne zna vaše greške u seksu, "padove" na primer, zato sada dokažite i sebi i partneru da problema nema. I ne zaboravite - sve je u glavi. Opustite se iuživajte.

Eksperimantisanje je ok smo ako oboje to želite

Predložite nešto maštovito, drugačije, možda vam se posreći - neke osobe nisu spremne da eksperimentišu u seksu sa stalnim partenrima, ali zato rade "svašta" kada je u pitanju seks za jednu noć. Mada, to nije pravilo, zato nemojte imati prevelika očekivanja.

I na kraju, lepo se pozdravite

Zapravo, pravila ove "igre" treba postaviti na startu - važno je da oboje znate da je to što sada radite samo puka zabava, a ne početak ljubavi do kraja života. Mada, to se nikada ne zna. Samo tako ćete na kraju zaista oboje biti zadovoljni, nikoga neće biti "blam", niko neće osećati grižu savesti, niti će ostati sam i ostavljen jer se nadao da je to samo početak.

Veoma je važno da se sve lepo o pristojno završi, jer ćete se možda nekada ponovo sresti, možda čak i planski.

Pročitajte i ovo:

ANKETA:Šema za jednu noć, ljubav za ceo život

Sve vesti