"Imali smo trojku" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Britanska plemkinja priznala da je imala seksualni odnos sa pevačicom i njenim mužem!

9
A- A A+

Lejdi Viktorija Hervi (40), plemkinja i "inventar" britanskog noćnog života, priznala je da je imala seksualni odnos sa pevačicom Melani Braun i njenim suprugom Stivenom Belafonteom.

Par se trenutno razvodi, a optužbe pljušte na sve strane – pevačica tvrdi da ju je muž tukao, a on preti da će objaviti video zapise njenog "maštovitog" seksualnog života.

Nasilje i pretnje "kućnim videom"!

Mel B i Stiven navodno su imali otvoreni brak, i često u krevet pozivali ljude koji su im se dopadali, a sada se prvi put dobrovoljno javila jedna od učesnica njihovih "trojki".

"Tačno je, spavala sam sa njima. To je bilo 2007, kada su se tek venčali. Još tada sam znala da nešto nije u redu jer je Mel bila zabrinuta, pošto je svu kontrolu nad finansijama prepustila suprugu. Čula sam da ju je navodno i tukao, to je strašno. Niko ne bi trebalo da tako pati," rekla je ona za "San".

Lejdi Viktorija je rekla i da nije sigurna da li postoji video zapis te vrele noći.

"Dopisivale smo se na Instagramu, Mel mi je rekla da jednostavno ne zna da li je njen suprug krišom snimao, ali da će učiniti sve da snimak ne dospe u javnost, ukoliko postoji," rekla je ona.

Braunova, koja je ranije bila u četvorogodišnjoj vezi sa Kristom Parker, još uvek se nije oglasila povodom priča o seksu u troje.

Upoznajte ovu plemkinju, koja je pravi "magnet" za paparace!

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Sve vesti