Nisam trudna, ali…

Autor:

Glumica ne isključuje mogućnost da uskoro rodi četvrto dete!

21
A- A A+

Mirka Vasiljević (26) već ima troje dece, ali kaže da postoji šansa da uskoro opet ostane u drugom stanju.

Je l' vama ovo smešno? (VIDEO)

Mlada glumica sa sinom proslavljenog fudbalera Duleta Savića, Vujadinom, ima dva sina - Andreja i Mihajla, i ćerku Andreju.

Bez obzira na to što mladi par trenutno ne planira proširenje porodice, Mirka ne odbacuje mogućnost da sledećeg meseca sazna da je trudna.

Mirka otkrila zašto se nije udala za Vujadina

Nema fotke dece u telefonu

Mirka Vasiljević kaže da nije rob tehnologije i da se često ne seća gde je ostavila telefon, zbog čega i nema mnogo fotki svoje dece. "Nemam fotografije dece u telefonu. Ne stignem ni da ih slikam jer mi se često desi da nemam pojma gde sam ostavila telefon, nekada mi bude ugašen po ceo dan. Divim se roditeljima koji stignu da snime svoju decu kada kažu nešto zanimljivo, ali kod mene je to nemoguće. Pretpostavljam da bih onda morala da držim mobilni u ruci po ceo dan".

"Kod mene i Vujadina, što se tiče moje trudnoće, nikad se ne zna. Neizvesno je iz meseca u mesec. Sad nisam trudna, dok za sledećih 30 dana ne mogu da garantujem", našalila se Mirka i dodala da bi se ona i mladi fudbaler svakako obradovali kada bi dobili još jedno dete.

"Ako se bude desio i četvrti naslednik, naravno da ćemo mu se radovati. Znate kako kažu, vi pravite planove, a 'onaj gore' se samo smeška. Imam 26 godina i već troje dece, tako da mislim da sam se u tom smislu ostvarila", ispričala je Mirka za "Informer".

Uradila test za trudnoću usred emisije! (VIDEO)

Zvezda filma "Mi nismo anđeli 2" obožava da vreme provodi sa decom.

"Ja sam svoj život podredila deci. Odrekla sam se izalazak, kafa sa drugaricama, odmaranja. Kada imate troje dece, malo je da vam dan traje 24 sata. Imam vremena za odmor samo kada su oni na treningu ili u vrtiću. Kada nisam sa njima, onda sam na poslu", objašnjava glumica.

Planiramo još dece!

Iako su ona i Vujadin javne ličnosti, Mirka tvrdi da žive kao sav "normalan svet".

"Nemam dadilju, ni kućne pomoćnice. Meni pomaže porodica jer nas, hvala Bogu, ima mnogo u kući. Nije da nemam poverenja da pustim nekoga u svoj dom, ali ja imam mamu, tetku, baku, deku, koji su uvek tu za mene. Svi živimo zajedno, nama je kuća uvek puna", kaže Vasiljevićeva.

Kada odu na porodični odmor, tada ima najviše posla.

"Kada nas petoro otputujemo negde, tek tada se vidi koliko sam vredna. Perem sudove, peglam veš, kuvam ručak. Kada pogledate moje ruke, shvatite da sam prava domaćica. Zamislite kakav vašar ostane posle troje dece i Vujadina. Sve to ja sređujem, ali mi ništa nije teško jer uživamo", zaključila je Mirka.


Sve vesti