mondo.rs

Kornov novi basista ima 12 godina, a tata mu je...

Autor:

...poznati član benda Metallica! Međutim, fanovi nisu srećni zbog ovoga.

1
A- A A+

Sledeće nedelje poznati američki bend Korn kreće na turneju po Južnoj Americi, ali ovoga puta u nešto drugačijoj postavi.

Naime, zbog nepredviđenih okolnosti, basista Redžinald 'Fildi' Arvicu (Reginald 'Fildey' Arvizu) nije u mogućnosti da se pridruži bendu na putu, pa je Korn angažovao zamenu. Na njegovo mjesto je regrutovan Taj Truhiljo (Tye Trujillo), 12-godišnji sin Roberta Truhilja, basiste benda Metallica!

Taj trenutno svira u bendu The Helmets, a zameniće Fildija na sedam koncerata, uključujući one u Brazilu, Kolumbiji, Argentini, Čileu i Peruu.

Nakon toga, Fildi se vraća u Korn tokom njihove američke turneje, koja počinje 6. maja. Međutim, fanovi su u komentarima ispod objave benda na Facebook profilu izrazili veliko nezadovoljsto zbog ovakve izmene u bendu.

"Kakav manjak poštovanja prema Južnoj Americi! Milioni fanova čekaju vaša lenja du*eta! Za*ole me koji je razlog što Fildi ne dolazi, jednostavno onda otkažete nastup! Je*eš Taja, nisam potrošio moj novac da vidim njega!"

HIT: Metallica i Lady Gaga!

"Da li ste je*eno ozbiljni?? Je*eš ovo. Ne dolazite često u Južnu Ameriku, neki ljudi su čekali GODINAMA i dogodi se ovo. Ne krivim Fildija, mora da je imao dobar razlog, ali barem pokažite malo poštovanja tako što ćete ubaciti profesionalnog muzičara. Video sam tri videa klinca kako svira i nisam impresioniran, samo je dobar za svoje godine", još jedan je od negativnih komentara.

Drugi su stali u odbranu mladog Taja i istakli da nema potrebe za negativnošću i ružnim komentarima.

Poslušajte vi kako svira Robertov sin, pa procenite ko je u pravu:

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti