Vaskršnji koncert Divne Ljubojević i hora „Melodi“

Autor:

„Slovo ljubavi u Bogorodičinom gradu“ – tradicionalni Vaskršnji koncert za sve ljubitelje duhovne muzike hora „Melodi“ i Divne Ljubojević.

Vaskršnji koncert Divne Ljubojević i hora „Melodi“ Foto: mts

mts vas poziva na sada već tradicionalni Vaskršnji koncert interpretatorke duhovne muzike Divne Ljubojević i hora „Melodi“, koji će se održati u četvrtak 20. aprila od 20 časovau Sava centru pod nazivom „Slovo ljubavi u Bogorodičinom gradu“.

Divna je prošlog aprila u Sava centru održala izuzetno uspešan koncert kojim je obeležila 25 godina rada sa horom „Melodi“ i gde je promovisala CD „Antologija - najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka“. „Antologija“ je bio najprodavaniji album u 2016. godini za izdavača PGP RTS.

Divna je učinila zanimljiv iskorak u svojoj karijeri i u savremenom pop aranžmanu snimila svoje viđenje hita grupe Bajaga i Instruktori „Od kada tebe volim“, kao i pop klasik beogradske grupe U škripcu „Siđi do reke“.

Izvor: YouTube.

Vaskršnji koncert u Sava centruće vas uvesti u pravi praznik ljubavi, naglašavajući važnost duhovne kulture i glas Divne Ljubojević kao ikonu pravoslavne duhovnosti.

mts vas poziva da prisustvujete Vaskršnjem koncertu „Slovo ljubavi u Bogorodičinom gradu“ i da uživate u izvođenju Divne Ljubojević i njenog vokalnog ansambla „Melodi“.

Izvor: YouTube.

Sve vesti