mondo.rs

Kako je izgledao Dambldor kad je bio mlad?

Autor:

Kao ovaj slavni glumac!

2
A- A A+

Sprema se nastavak filma filma "Fantastic beasts and where to find them", po scenariju Džoane K. Rouling, a mladog Dambldora će glumiti Džud Lou!

On će se pridružiti Ediju Redmejnu koji tumači lik Njuta Skamandera, a u planu je da ova priča bude u pet delova.

Pre Loua, Dambldora su u "Hari Poter" franšizi glumili Ričard Haris i Majkl Gambon, ali to su dobro poznate "stare verzije" čarobnjaka.

JK Rouling: Dambdlor je gej!

"Džud Lou je fenomenalno talentovan glumac čijem se radu divim i radujem se što ću konačno imati priliku da radim sa njim. Znam da će brilijantno da predstavi sve neočekivane osobine Albusa Dambldora, jer Rouling otkriva veoma drugačije vreme u njegovom životu", istakao je reditelj filma Dejvid Jejts.

Drugi deo filma će prikazati Dambldora dok je još bio profesor u Hogvortsu - davno pre nego što je postao direktor škole za čarobnjake.

Pravi čarobnjak!

Džoni Dep će takođe da se pridruži glumačkoj ekipi kao Gelert Grindvold, mračni čarobnjak koji prezire "obične" ljude i one koji nemaju magiju. Pored njega, videćemo i Kolina Farela, kojem poverena uloga misterioznog čarobnjaka kojeg Njut (Redmejn) sreće tokom boravka u Njujorku.

Prvi deo filma "Fantastic beasts and where to find them" je doživeo ogroman uspeh i zaradio više od 800 miliona širom sveta, dok se nastavak planira za novembar 2018. godine.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti