Ekskluzivno "Zona Zamfirova 2. deo" samo na mts TV

Autor:

Pripremite se za drugi deo popularnog filma „Zona Zamfirova“ koji vas ekskluzivno od 16. aprila čeka u mts TV Video klubu.

Ekskluzivno "Zona Zamfirova 2. deo" samo na mts TV Foto: mts

Za sve ljubitelje čuvenog dela Stevana Sremca i filma koji je rađen po njegovim motivima - "Zona Zamfirova", mts predstavlja jedan od najpopularnijih domaćih filmova "Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone", ekskluzivno od 16. do 30. aprila 2017. godine, u okviru usluge Video klub.

Zamišljen kao nastavak filma Zdravka Šotre, "Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone" predstavlja priču smeštenu na jug Srbije početkom 20. veka o dvoje mladih, kujundžiji Maneta (Milan Vasić) i Zone (Brankica Sebastijanović), ćerke bogatog hadži Zamfira, koji se savladavši sve klasne, socijalne i patrijarhalne prepreke, nalaze na početku braka. Međutim, njihovu bračnu idilu kvare ljubomora i zavist, sitne pakosti i ogovaranja, kao i sukobljavanje emocionalnih i materijalnih ciljeva, stavljajući njihov brak na iskušenje.

Izvor: YouTube

Glavne uloge u filmu, pored Brankice Sebastijanović i Milana Vasića, tumače Marina Ćosić, Milan Lane Gutović, Ljiljana Stjepanović i Gorica Popović.

Film "Zona Zamfirova: Vrati se Zone" mogu da naruče i pogledaju svi mts TV korisnici putem TV menija, u delu Video klub.

Tagovi:
Sve vesti