OVO su znaci da ste preboleli bivšu ljubav

Autor:

Da li ste spremni za novu ljubav ili ne, znaćete ako...

20
A- A A+

  Razmišljajući o bivšoj ljubavi ne plačete

Tek kada su naša osećanja neutralna, kada smo iz ljubavi prešli u fazu ne-ljubavi, možemo se sećati bivšeg partnera bez suza i ustreptalosti.

Testirajte sebe, gledajte vaše zajedničke fotografije, slušajte muziku koju ste zajedno slušali, odgledajte ponovo film koji ste nekada zajedno gledali... Kako se osećate?

Više ga ne pominjete u starim pričama

Kada se sećate prošlih zajedničkih dana, govorite u jednini o nekim dogodovštinama iz tog perioda, znači da više ne živite u prošlosti. "Kada sam bio/bila na moru...", bez obzira na to što prepričavate događaj sa zajedničkog letovanja.

I ne samo to. Ako prođe najmanje 15 dana da niste pomenuli ime bivšeg partnera, znači da ste na dobrom putu "osamostaljivanja".

Ponovo "svoj na svome"

Obratite pažnju na samopouzdanje. Osećate se dobro u vlastitoj koži? Niste tužni kada pomislite na to da ste ostavljeni? Znači da ste bivšu vezu ostavili iza sebe i da ćete uskoro biti spremni za novo zaljubljivanje.

Verujete da je nova ljubav sve bliže

Optimistična razmišljanja u vezi sa budućim ljubavnim životom su najbolji znak da ste ostavili prošlost iza sebe. Srodna duša će vam biti blizu onoliko koliko je stara ljubav daleko.

"Bacate oko"

Primećujete zgodne mladiće ili devojke? To je odličan znak! Spremni ste da ponovo volite i budete voljeni.

Sve vesti